Javi Aguilar

Datum
LÖRDAG 25 NOV

Tid
17:00

Scen
Kulturhuset Trycket

Pris
200 kr / 100 kr (rabatterat pris)

Från Sevilla - Javi Aguilar & Sara Holgado, med Afra Rubino

Datum
LÖRDAG 25 NOV

Tid
17:00

Scen
Kulturhuset Trycket

Pris
200 kr / 100 kr (rabatterat pris)

Från Sevillas vibrerande tablaoscen kommer Javi Aguilar och Sara Holgado för att framträda med gitarristen Afra Rubino – alla tre med en stor kärlek för både traditionell flamenco och nyskapande text och musik.

En rejäl dos av flamencohuvudstaden Sevillas flamencoscen med några av dess främsta artister i den yngre generationen kommer till Stockholm. Under kvällen får du i publiken uppleva vad en tablao innebär. Formatet tablao, är en typ av flamencoscen där sången, gitarren och dansen möts på lika villkor i improvisationen. 

Medverkande:
Afra Rubino – gitarr
Javi Aguilar – dans
Sara Holgado – sång 

I andra set medverkar även Irene Pelayo Lind + hemlig gäst.

Adress: Kulturhuset Trycket, Lundavägen 2 Södra Sandby
Enklare servering finns på plats.
Dörrarna öppnas kl 16:30, programmet börjar kl 17.

Observera att detta är ett picknickevenemang, vilket innebär att du får ta med dig egen mat och dryck. Kom gärna litet tidigare så att du hinner packa upp din mat utan att störa föreställningen. Man får äta under tiden förställningen pågår, men såklart respekterar vi både artisten och andra besökare genom att försöka göra det så tyst som möjligt. 

Arrangemanget genomförs med stöd av Region Skåne och Lunds kommun, i samarbete med FlamencoFredag, Folka Kulturförening och World Sessions Syd.