Flamenco All-Stars

Flamenco All-Stars
Foto: Dragan Popovic

Flamenco All-Stars är ett flamencokollektiv bestående av artister som medverkar på Flamencofredag i Stockholm, lite som ett storband av turnerande flamencosuperhjältar! 

Hösten 2023 samarbetar Flamenco All-Stars med Folka Kulturförening och World Sessions Syd för att kunna erbjuda tre konsertprogram där artisterna fortsätter till Skåne – Sveriges eget Andalusien. 

Programmet kommer att bestå att 2 st familjeföreställningar, en flamencopantomin-version av den kända operan Barberaren i Sevilla och en traditionell flamenco-julkonsert. Förutom det erbjuds även till en traditionell tablao (flamencoföreställning) med artister från Sevilla.

Flamenco All Stars genomförs med stöd av Region Skåne och Lunds kommun och kommer att äga rum i Torna Hällestad och Södra Sandby. 

2023-09-24  Barberaren i Sevilla kl 15, Boklundens Konferens & Restaurang, Trollskogsvägen / Hällestad 351, Torna Hällestad
2023-11-25 Från Sevilla: Javi Aguilar & Sara Holgado, med Afra Rubino Kl 17, Kulturhuset Trycket, Lundavägen 2, Södra Sandby
2023-12-17 Traditionell Julkonsert – Zambomba kl 15, Kulturhuset Trycket, Lundavägen 2, Södra Sandby